Orquesta La Chatta

ELEGANCIA, DIVERSIÓN, PROFESIONALIDAD Y BUENA MÚSICA HACEN DE LA CHATA LA ORQUESTA PERFECTA PARA CUALQUIER TIPO DE FIESTA

Orquestra fundada per Ingrid Morral i Llorenç Fernández al març de 2001, gràcies a la iniciativa d’una important sala de ball de Barcelona en la que hi va actuar cinc dies per setmana. Inicialment es deia Chattanooga en honor a un swing de Glenn Miller –Chattanooga Choo Choo- però el nom resultava llarg i díficil de recordar i coloquialment es fèia referència a la banda com “La Chatta”. L’agrupació va anar agafant solera fent ball, fins que li van oferir actuacions de festa major, per lo que vàren haver d’ampliar el seu repertori en un apartat de concert clàssic-popular, d’aquesta forma es vàren ampliar les seves possibilitats artístiques en aquest mercat.

Poc a poc i gracies a l’esforç, carinyo i professionalitat de tots els components de La Chatta, aquesta s’ha obert camí essent ja important la seva presència en determinades festes majors i salas de ball, guanyant-se el respecte d’altres agrupacions i representats artístics.

En el seu ampli repertori compte amb cançons clàssiques de balls de saló – swings, walts, pasdobles, cha-cha-cha, cúmbies, rumbes, tangos, bachata…- tanmateix temes disco de tots els temps –Barry White, Gloria Gaynor, Tom Jones etc..- i el repertori més actual i de moda del moment,  això en quant el balla. El concert consta d’una hora aproximadament de cançons classic-populars que poden variar entre la Sarsuela, Òpera, Musical i cançó popular catalana, essent aquesta última protagonista.

 

la chatta

 

lA CHATTA-1lA cHATTA iNGRID

LA CHATTA IPHONE 5 INGRID 2013 026

 

LORENZO, INGRID Y SU HIJA CARLA EN LEVÁNTATE DONDE QUEDARON FINALIESTAS

11034211_10205280106776069_8442040043658079677_n